Palvelemme ma-pe klo 9-15 | asiakaspalvelu@tls.fi | p. 016 532 050| Vikapäivystys avoinna aina p. 016 532 030

Tietoa yhtiöstä

Luotettava työnantaja

Asiantuntijoiden organisaatio!

Tornionlaakson Sähkö Oy investoi, rakentaa, ylläpitää ja kunnostaa. Tämä kaikki vaatii paljon asiantuntemusta ja työtä. Henkilöstömme on työnsä osaavia asiantuntijoita sähkönsiirron erityistoimialalta.  Vahvaa erityisosaamista vaativa toimenkuva on sitouttanut henkilöstömme yhtiöön. Olemme pyrkineet tarjoamaan sopivan, mielenkiintoisen ja taloudellisesti kannattavan toimenkuvan kaikille työntekijöille.

Työsuhteiden pituus kertoo osaltaaan tilastollisesti meidän luotettavuudesta. Useat työntekijämme ovat palvelleet yhtiössämme vuosikymmeniä.

Tornionlaakson Sähkön omistuspohja on laaja emoyhtiön kautta sekä sen lisäksi suurimmat yksittäiset  omistajat  ovat kunnat ja kuntien omistamat yhtiöt.  Yhtiön omistajuus on luotettavissa käsissä.

Toimintamme on Energiaviraston säätelemää. Taloudellisesti meidän pitää toimia kannattavasti ja pystyä turvaamaan toimialueemme sähkönsiirto luotettavasti kaikille asiakkaillemme.

Olemme pystyneet toimimaan vuosia  ilman  henkilöstön lomauttamisia tai irtisanomisia tuotannollisista tai taloudellisista syistä. Teemme töitä sitouttaaksemme osaavan henkilöstön palvelukseemme.

 

Työhakemus
Käsittelemme henkilötietoja henkilötietolain ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lue lisää Rekisteriselosteesta.
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 25.17MB