Tietoa yhtiöstä

Harmaan talouden torjunta

Harmaan talouden torjunta osana toimintaamme!

Harmaa talous vääristää kilpailua, heikentää työntekijöiden asemaa ja asiakkaiden oikeusturvaa. Me olemme sitoutuneet toimimaan  Harmaan talouden torjunta -ohjelman velvoitteiden mukaisesti.   Nämä velvoitteet koskettavat myös toimijoita, jotka tekevä toimeksiannostamme rakentamispalveluun kuuluvia työsuorituksia.

Olemme avanneet urakoitsijoillemme avuksi oman sivuston Urakoitsijoita koskeva tilaajavastuu.

TLS Verkko Oy kuuluu rakentamispalvelun ostajana rakentamispalvelun käännetyn arvonlisäveron piiriin. Tämä tarkoittaa, että  verottajan tulkitsemaa rakentamispalvelua myyvän toimijan  on huomioitava laskussa laskutusperusteen lisäksi, että lasku osoitetaan meille ilman arvonlisäveroa.
Lisäksi laskussa on oltava merkintä käännetystä arvonlisäverosta merkinnällä ALV 8 C §.

Tilaajavastuun mukainen selvitysvelvollisuus

Työn tilaajana olemme vastuussa tilaajavastuun toteutumisen selvittämisestä. Tarvitsemme teiltä ennen palvelusopimuksen alkamista ja pyytäessämme myös sopimukseen aikana, tilaajavastuulain mukaisia selvitettäviä tietoja. Lue lisää  Tiedotteestamme urakoitsijoille HarmaanTaloudenTorjunta Tiedote.

Työntekijätietojen ilmoittaminen

Työntekijäilmoitus tehdään aina kun on yhteinen työmaa. Vastuu ilmoittamisesta on päätoteuttajalla. Sopimuksessa on mainittu päätoteuttaja, jonka vastuulla on ilmoittaa kaikki yhteisen työmaan työntekijätiedot.

Yhteisellä Työmaalla kaikilla työntekijöiksi asetuksessa ja laissa luettavilla  henkilöillä on oltava kuvallinen henkilötunniste veronumeroineen.

Image Tilaajavastuu

Luotettava kumppani

TLS Verkko Oy on osana  Luotettava Kumppani palvelua.

Palvelulla pyritään helpottamaan yhteistyökumppaneiden valvontavastuuta omista yhteistyökumppaneistaan.  Liittymällä palveluun tarjosimme kumppaneillemme helpotusta heidän valvontavastuuseen.