Tietoja ja ohjeita

Kaapelinäyttöpalvelu

Tilaa johtokartta tai kaapelinäyttöpalvelu kaivuutöihin!

Ei tuurilla vaan tiedolla! Ennen kaivamista varmista alueella olevista kaapeleista. Älä kokeile onnea! Mahdollisista kaivuun aiheuttamista kaapelivaurioista vastaa vaurion aiheuttaja.

Johtokartta käyttöösi

Tiedon Tornionlaakson Sähkön omistamista sähkökaapeleista saat tilaamalla johtokartan kaivualueelta.
Toimitamme johtokartan  yhteistyössä Geomatikk Finland Oy kanssa.
Tilaa palvelu  verkkoselvitys.fi 

Tutustu myös hinnastoomme sivulta Palvelumaksut.

Kaapelinäyttöpalvelu

Mikäli johtokartta ei anna mielestäsi riittävää varmuutta alueen kaapeleiden sijainnista tilaa kaapelinäyttö, joka sisältää tilaajalle myös johtokartan näytetyistä kaapaleista. Yksi kaapelinnäyttö on yksi käynti kaivutyömaalla. Tutustu myös hinnastoomme sivulta palvelumaksut.

Tilaa palvelu verkkoselvitys.fi 

Asiakaspalvelu verkkoselvitys.fi tai puhelinpalvelu arkisin klo 7.30 – 15.30, puhelimitse numerossa 075 7580 700. Hätänäytöt myös tästä numerosta.

Pikanäyttö

Pikanäyttö tilataan kaivutyömaalle, kuten vesi-, kaukolämpövaurioiden esiinkaivaminen, johon tarvitaan näyttö nopeammin kuin tilauspäivä + 3 työpäivää tai tulee tehtäväksi työajan jälkeen, juhlapyhinä tai viikonloppuna katsotaan se pikanäytöksi. Pikanäyttö on yleensä maksullinen. Tutustu hinnastoomme sivulta Palvelumaksut.

Hätänäyttö

Hätänäyttö tilataan kaivutyömaalle, johon liittyy välitön hengen- tai omaisuuden vaara. Hätänäyttöön reagoidaan välittömästi. Tilaa aina Hätänäyttö myös puhelimitse numerosta 075 7580 700. Hätänäyttö on yleensä maksullinen. Tutustu hinnastoomme sivulta Palvelumaksut.

Asiakkaan omat kaapelit

Pääsulakkeiden jälkeisistä asiakkaan omistamien kaapeleiden näytöistä on kaivajan sovittava kaapelin omistajan kanssa erikseen.