Asiakaspalvelu

Verkkopalvelutuotteet (sähkön siirtotuotteet)

Valitse itsellesi paras tuotekokonaisuus !

Sähkönsiirrolla tarkoitetaan sähkön jakelua sähköverkosta asiakkaalle. Verkkoyhtiö voi toimittaa sähköä vain omalla toimialueellaan. Siirtohinnalla katetaan sähkön jakeluverkkotoiminnan kaikki kustannukset.

Valittavanasi on  kolme erilaista pienkäyttäjän sähkönsiirtotuotetta (tariffi), kun pääsulakkeesi on  enintään 3 x 160 A. Tarjolla olevia siirtovaihtoehtoja voit  vertailla vuosiennusteesi perusteella. Meidän asiakkaana vuosiennusteesi on tallennettu järjestelmään, joten voit helposti selailla, vertailla ja tilata  siirtotarifiin Online-palvelusta. Siirtotuotteen voit halutessasi tarkistaa vuosittain aina 12 kuukauden välein.

Suurempaan sulakekokoon käy muut tuotteemme. Tutustu niihin Siirtohinnat sivuiltamme.

Asiakaspalvelumme  on palveluksessasi ja auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan verkkopalvelun, oikean tariffin.

Sähkönsiirron hinnaston löydät sivultamme Hinnastot osiosta.

Sähkön siirtotuoteet, (verkkopalvelutuotteet, tariffit)

Yleissähkö on  tällä hetkellä yleisin asiakkaillamme  käytössä oleva siirtotariffi.  Yleissähkön perusmaksu on edullisin ja energiankulutukseen perustuva siirtomaksu on aina samanhintaista, käytitpä sähköä milloin tahansa.

Yleissähkö soveltuu mm. sähkönkäyttäjälle, jolla sähköenergian kulutus on vähäistä, eikä  omakotitalossa ole sähkölämmitystä.  Soveltuu hyvin vuokralaisille, pienissä asunnoissa asuville.

Hinnastossa on eriteltynä perusmaksu ja energiankulutukseen perustuva siirtomaksu. Näistä eristä muodostuu Yleissähkön siirtohinta.

Kausisähkö soveltuu hyvin talouksiin, joissa on esim. sähkölämmitys. Sähkönkulutus vaihtelee vuodenaikojen mukaan, kuten lämmitystarpeesikin.

Hinnastossa on eriteltynä perusmaksu ja energiankulutukseen perustuva siirtomaksu. Näistä eristä muodostuu Kausisähkön siirtohinta. Energian siirtohinta on korkeampi talviarkipäivinä  klo 7 -22 ja edullisempi muina aikoina.

Aikasähkö on hyvä  vaihtoehto silloin, kun pystyt säätelemään  pääasiallisen sähkönkäyttämisen yöaikaan. Käytettävän energian siirtohinta on sidoksissa  vuorokauden aikaan ja hinta on edullisempi yöllä klo 22-7.00

Tehosähkötariffit ovat suunnattu pääsääntöisesti yrityksille ja käyttäjille, joilla sulakekoko ylittää 160 ampeerin rajan. Tuote on tehty palvelemaan alueemme suurimpia sähkönkäyttäjiä.

Siirtohinta sisältää aina

  • kiinteän perusmaksun, euroa/vuosi
  • energian kulutukseen perustuvan siirtomaksun, joka määräytyy kulutetun energiamäärän mukaan, senttiä/kilowattitunti.

Lisäksi veloitamme laskussamme