Palvelemme/asiakaspalvelu@tls.fi /ma-pe klo 9-11 p.016 532 050/Vikapäivystys 24h p.016 532 030

Tietoja ja ohjeita

Häiriökartta

Häiriökartta on osa viestintää!

Karttapalvelumme näyttää tiedossa olevat runkoverkkomme häiriötilanteet ja suunnitellut työkeskeytykset. Kartassa eivät näy pienjänniteverkon viat, jotka sijaitsevat jakelumuuntajan ja sähkönkäyttöpaikan välillä.
Tulevista suunnitelluista  keskeytyksistä  pyrimme tiedottamaan myös häiriökartalla ennakkoilmoituksena noin viikkoa aikaisemmin.

Pienjänniteverkon vioista saamme tiedon ensisijaisesti asiakkailtamme.  Epäillessäsi pienjänniteverkon vikaa tai jos sinulla on tiedossa tarkka vikapaikka (esimerkiksi puu sähkölinjalla), voit soittaa meidän vikailmoitusnumeroon 016 532 030 tai ilmoittaa viasta lomakkeella. Voit ilmoittaa myös havaintosi ja huomiosi vian aiheuttajasta.

Verkkoyhtiönä vastaamme  jakeluverkostomme toimivuudesta ja kiinteistön haltijana vastaat  sähkölaitteistosi ja sisäverkkosi turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Tiedottamisen parantamiseksi olemme tehneet useita projekteja häiriötiedotuksen parantamiseksi. Häiriötiedotusjärjestelmän yhtenä tarkoituksena on internetin hyödyntäminen tiedotuskanavana.

Yhtiömme jakeluverkkohäiriöiden viestintään on kehitetty Internet Web -pohjainen häiriökarttatoiminta ja tekstiviestijärjestelmä, joita kehitetään jatkuvasti.

Vikanumeron puhelinvastaaja on häiriöiden selvitystoiminnassa keskeisessä roolissa.

Häiriön kestäessa pidempään kuin tunti, on vian selvittämisessä yleensä edetty.  Jos sähkö ei ole palannut tänä aikana, tutustu sivuiltamme  Jos sähköä ei tule osioon.