Ajankohtaista

27 marraskuun, 2020

KESKEYTYSTIEDOTUS TEKSTIVIESTILLÄ

Tornionlaakson Sähkö ottaa 1.12.2020 käyttöön tekstiviestillä tapahtuvat keskeytystiedotukset. Tiedote lähtee automaattisesti asiakkaille, joiden käyttöpaikalla sähköntoimitus keskeytyy häiriön tai verkostotöistä aiheutuvan keskeytyksen vuoksi. Myös sähkön palauduttua käyttöpaikalle lähtee tiedote automaattisesti.
Palvelu käynnistyy automaattisesti kaikille asiakkaillemme, joiden puhelinnumerot ovat asiakasrekisterissämme. Jos et saa häiriötiedotetta, voi olla, että puhelinnumerosi ei ole tiedossamme. Ilmoita numero asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@tls.fi tai puhelimella 016-532050. Samoin voit ilmoittaa, mikäli haluat viestit eri puhelinnumeroon.
Toistaiseksi tiedote voidaan lähettää vain yhteen puhelinnumeroon, mutta kehitämme palvelua ja tulevaisuudessa on mahdollista ilmoittaa useampia numeroita, joihin tiedote lähetetään.
Lähetämme asiakkaillemme tekstiviestin, jossa kerrotaan palvelun käynnistymisestä. Jos et halua tiedotteita tekstiviestillä, voit sulkea palvelun vastaamalla viestiin: TLS SULJE. Oletuksena tekstiviestit lähetetään kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Jos haluat että viestit lähetetään myös yöaikaan, voit ilmoittaa siitä ohjeen mukaisella tekstiviestillä.
Katso tarkemmat ohjeet