Ajankohtaista

25 syyskuun, 2023

Tornionlaakson Sähkön uusi toimitusjohtaja valittu

Tornionlaakson Sähkö Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Sakke Rantala. Rantala ottaa tehtävän vastaan myöhemmin sovittavana ajankohtana nykyisen toimitusjohtajan Timo Virikon siirtyessä muihin tehtäviin.

Sakke Rantala on teknillisen fysiikan ja matematiikan diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta, jossa hän opiskeli operaatiotutkimusta, tuotantotaloutta ja tietotekniikkaa. Nykyisin Sakke toimii Kemijoki Oy:n operatiivisena johtajana sekä mm. Energiateollisuus ry:n Vesivoimatoimikunnan puheenjohtajana.

”Olemme tyytyväisiä, että saamme Saken yhtiömme johtoon. Yhtiössämme aloitetut uudistukset saavat ammattitaitoisen ja eteenpäin katsovan jatkajan. Etsimme aktiivisesti uusia energian tuotanto-osuuksia ja investoimme alueemme sähköverkkoon niin sähkön käyttäjien kuin uuden tuulivoiman tarpeisiin. Pääsemme hyödyntämään Saken vankkaa kokemusta, sillä kuluvan vuosikymmenen aikana tulee yhtiömme investoimaan yli 100 milj.€ sähköverkkoon ja tuotantoon. Melkoinen piristysruiske väylänvarteen,” kommentoi hallituksen puheenjohtaja Reijo Lassila.

”Otan tehtävän vastaan todella innostuneena”, Sakke kertoo ja jatkaa: ”Tornionlaakson Sähkö Oy on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Käynnissä oleva vihreä siirtymä tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia yhtiön ja alueen kestävälle menestykselle. On ilo jatkaa työtä energiamurroksen eturintamassa.”

Pellossa 25.09.2023

Reijo Lassila

hallituksen puheenjohtaja