Ajankohtaista

5 maaliskuun, 2021

Tornionlaakson Sähkö -konserni hakee toimitusjohtajaa

TOIMITUSJOHTAJA

Nykyisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle etsimme uutta toimitusjohtajaa johtamaan ja kehittämään yhtiön toimintaa.

Tornionlaakson Sähkön toimitusjohtajana vastaat konserniin kuuluvien yhtiöiden strategiasta, operatiivisesta johtamisesta ja kannattavasta liiketoiminnasta. Saat johdettavaksesi vakavaraisen ja tulevaisuuteen investoivan yhtiön. Olet avainasemassa yhtiön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamisessa. Osallistut yhtiön käytännön toimintoihin yhdessä organisaation avainhenkilöiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös yhteistyö kumppaneidemme kanssa sekä verkostoituminen alalla ja alueella. Teet töitä pääosin pääkonttorillamme Pellossa.

Odotamme sinulta teknistä korkeakoulutusta ja ymmärrystä energia- toimialaan sekä näkemystä alan tulevaisuuden kehityksestä. Arvostamme erityisesti kokemustasi sähköverkkotoiminnasta sekä tulosvastuusta ja esimiestyöstä. Johdat asiantuntijoitamme hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoillasi. Olet mielelläsi yhteydessä myös kumppanuuksiin sekä aktiivinen alan ja alueen verkostoissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa vakavaraista ja hyvätuloksista sähköverkkoyhtiötä, joka investoi vahvasti tulevaisuuteen ja jolla on myös merkittävästi omaa sähköntuotantoa. Toimitusjohtajana pääset kehittämään toimintaamme ja organisaatiota energiatoimialan muutoksessa. Lappi ja Tornionjokilaakso tarjoavat elämänlaadullisesti mahtavat puitteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanna Aikio p. 040 717 9796 ja Johanna Massa, p. 040 144 3333.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.03.2021 mennessä osoitteessa.  www.mercuriurval.fi

 

 

Tornionlaakson Sähkö Oy on Lapissa Tornionjoen varrella toimiva sähköverkkoyhtiö, jolla on myös omistusta sähköntuotannosta. Tornionlaakson Sähkö Oy kuuluu konserniin, jonka emoyhtiönä on Pellon Sähkö Oy. Tornionlaakson Sähkö Oy:n kuuluu emoyhtiön lisäksi sähkönsiirrosta vastaava yhtiö TLS Verkko Oy sekä osakkuusyhtiö Tornionlaakson Voima Oy. Yhtiön liikevaihto on noin 20 ja tase vajaa 90 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 30 ammattilaista. Yrityksen suurimmat omistajat ovat sen emoyhtiö Pellon Sähkö Oy, sekä jakelualueen kunnat ja kuntien omistamat yhtiöt sekä yksityiset omistajat. Lisätietoja www.tornionlaaksonsahko.fi