Ajankohtaista

20 kesäkuun, 2024

Tornionlaakson Sähkö ja Power Deriva yhteistyöhön tuotantosalkun hallinnassa

Tornionlaakson Sähkö Oy (TLS) ja Power-Deriva Oy yhdistävät voimansa varmistaakseen TLS:n energialiiketoiminnan kannattavuuden ja hallitakseen sähkön hintavaihtelua. Toukokuussa Power-Deriva aloitti TLS:n salkunhoitajana ja jatkossa yhteistyö tiivistyy entisestään.

Power-Deriva tuo yhteistyöhön syvällistä analyysiosaamista energiamarkkinoista, reaaliaikaiset salkun- ja riskienhallintajärjestelmät sekä asiakaslähtöiset salkunhoito- ja kaupankäyntipalvelut sähköjohdannaismarkkinoilla.

”Tuotantosalkkumme on monipuolistunut ja sen hallinta korostuu”, toteaa TLS:n toimitusjohtaja Sakke Rantala. ”Olemme erittäin tyytyväisiä Power-Derivan ammattimaiseen otteeseen ja nopeaan palveluiden käynnistämiseen.”

Power-Derivan toimitusjohtaja Suvi Paaso korostaa riskienhallinnan merkitystä nykyisessä markkinatilanteessa: ”Energiayhtiöiden riskienhallinnan merkitys on korostunut viime talven ääritilanteiden ja kasvaneen markkinavolatiliteetin myötä. Power-Deriva vastaa kasvaneisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesti. Olemme iloisia saadessamme TLS:n asiakkaaksemme.”

Lisätietoja:
Sakke Rantala
sakke.rantala@tls.fi
0406646132

 

Tornionlaakson Sähkö Oy haluaa olla aktiivinen toimija energiamurroksessa. Yhtiö hallinnoi monipuolista sähköntuotantosalkkua, johon kuuluu osuuksia vesivoimasta Suomessa ja Ruotsissa, ydinvoimasta sekä rakenteilla olevasta tuulivoimasta. Tornionlaakson Sähkö Oy:n tytäryhtiöitä ovat jakeluverkkoyhtiö TLS Verkko Oy ja keväällä 2024 perustettu TLS Energy Oy. www.tls.fi

Power-Deriva tarjoaa asiakkailleen kattavasti ja pitkällä kokemuksella sähkön hankintaan ja sähkökaupan riskienhallintaan tarvittavia palveluita. Yhtiö on perustettu vuonna 2000 ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Power-Derivan asiakkaina on energian myynti- ja tuotantoyhtiöitä sekä teollisuuden alan yrityksiä. www.power-deriva.fi

 

Tornionlaakson Sähkön toimitusjohtaja Sakke Rantala ja Power-Deriva Oy:n toimitusjohtaja Suvi Paaso ovat yhtä mieltä siitä, että energiayhtiöiden riskienhallinnan merkitys on korostunut entisestään viime vuosina.