Palvelemme ma-pe klo 9-15 | asiakaspalvelu@tls.fi | p. 016 532 050| Vikapäivystys avoinna aina p. 016 532 030

Ajankohtaista

toukokuu 31, 2021

Tornionlaakson Sähkö hakee Financial Controlleria

Haemme uutta taloushallinnon osaajaa nykyisen talouspäällikön eläköityessä. Pääset tekemään monipuolisesti sisäistä ja ulkoista laskentaa, kehittämään toimintojamme ja omaa asiantuntijuuttasi, sekä johtamaan pientä taloushallinnon tiimiä.

Financial Controller- tehtävässäsi vastaat Tornionlaakson Sähkön ja konserniin kuuluvien yhtiöiden talouden ennustamisesta, seurannasta ja raportoinnista tukien johtoa liiketoimintapäätösten teossa. Teet investointi- ja kannattavuuslaskelmia, ennusteita ja budjetteja sekä seuraat toimintojamme taloudellisesti. Hoidat viranomaisraportoinnit ja vastaat tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten oikeellisuudesta ja aikatauluista. Tuet hallitusta ja johtoa hallinnon tehtävissä. Tehtäviisi kuuluva myös hallinnon IT-asiat ja niiden kehittäminen.   Toimit pienen palkka- ja taloushallintotiimin esimiehenä. Osaat ohjeistaa ja opastaa tiimiäsi eri osa-alueissa käytännönläheisesti. Toimitusjohtaja on esimiehesi. Pääkonttorimme sijaitsee Pellossa, mutta mahdollistamme etätyön, kunhan sinulla on myös valmius osittaiseen paikalla oloon.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä. Tunnet sekä sisäistä että ulkoista laskentaa ja sinulla on kokemusta tilinpäätösten tekemisestä. Kokemus energia-alalta tai muulta tekniseltä alalta on eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostuksesi ja halusi oppia alan lainalaisuudet. Arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitojasi. Toivomme, että olet avoin, oppimiskykyinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Käytät nykyaikaisia taloushallinnon järjestelmiä sujuvasti ja pidät toimintojen ja järjestelmien kehittämisestä. Pysyt aikatauluissa ja sinulta löytyy taloushallinnon työn edellyttämää tarkkuutta, jämäkkyyttä ja sinnikkyyttä. Käytännön tekemisen lisäksi pidät pienen tiimin johtamisesta, olet yhteistyökykyinen ja osaat jakaa vastuuta.

Tarjoamme luotettavan työnantajan etujen lisäksi Sinulle tilaisuuden olla avainroolissa sähkötoimialan muutoksessa taloudellisesti ja toiminnallisesti vakaassa yhtiössämme. Monipuolisessa ja itsenäisessä taloushallinnon tehtävässä pääset kehittämään taloushallintoa sekä itseäsi asiantuntijana ja esimiehenä. Lappi ja Tornionjokilaakso tarjoavat elämänlaadullisesti mahtavat puitteet. Meillä on myös mahdollista hybridimallinen työskentely osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796 sekä Tornionlaakson Sähkön tuleva toimitusjohtaja Timo Virikko 040 8445047. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 13.6.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi

 

Yrityksestä

Tornionlaakson Sähkö Oy on Lapissa Tornionjoen varrella toimiva sähköverkkoyhtiö, jolla on myös omistusta sähköntuotannosta. Tornionlaakson Sähkö Oy kuuluu konserniin, jonka emoyhtiönä on Pellon Sähkö Oy. Tornionlaakson Sähkö Oy:n kuuluu emoyhtiön lisäksi sähkönsiirrosta vastaava yhtiö TLS Verkko Oy sekä osakkuusyhtiö Tornionlaakson Voima Oy. Yhtiön liikevaihto on noin 20 ja tase vajaa 90 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 30 ammattilaista. Yrityksen suurimmat omistajat ovat sen emoyhtiö Pellon Sähkö Oy, sekä jakelualueen kunnat ja kuntien omistamat yhtiöt sekä yksityiset omistajat. Lisätietoja www.tornionlaaksonsahko.fi