Palvelemme/asiakaspalvelu@tls.fi /ma-pe klo 9-11 p.016 532 050/Vikapäivystys 24h p.016 532 030

Ajankohtaista

24 helmikuun, 2023

Oletko sinä meidän uusi verkkojohtajamme?

Verkkojohtaja

johdat ja kehität sähköverkkoja Lapissa

Oletko sinä innovatiivinen ja tiimihenkinen sähköverkkojen kehittämisen ammattilainen?
Houkutteleeko mahdollisuus työskennellä Tornionlaakson kauniissa ympäristössä? TLS Verkko Oy hakee Sinua verkkojohtajaksi.

Yrityksestä:
TSL Verkko Oy kuuluu Tornionlaakson Sähkö Oy konserniin ja ylläpitää sähkön jakeluverkkoa, joka ulottuu Keminmaasta Ylläksen kautta Kittilään saakka. Verkkoasiakkaita alueellamme on noin 16 000
joille siirrämme sähköä vuosittain 250 GWh. Sähköverkkoa on 3700 km, josta 110 kV verkkoa 300 km.
Toimimme aktiivisesti myös sähköntuotannon alalla ja konserniin emoyhtiöllä on laaja pohjoismainen tuotantosalkku johon kuuluu vesi, tuuli ja ydinvoimaa lähes 200 GWh. Toimipaikkamme ovat Torniossa, Pellossa, Kolarissa ja Rovaniemellä.

Odotamme:
Haemme innovatiivista verkkojohtajaa vastaamaan verkostostamme ja johtamaan noin 20 hengen alan ammattilaisten joukkoa. Lähivuosien mielenkiintoisina haasteina meillä on verkon ylläpidon ja säävarman verkon rakentamisen lisäksi alueelle tulevan tuulivoiman mahdollistamiseksi laaja 110 kV verkon revisointi. Investointitahtimme tulee olemaan lähivuosina kymmeniä miljoonia euroja. Näistä aiomme suoriutua osin omin voimin ja laajasti urakkakilpailutuksen avulla.

Arvostamme:
Alalle soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, kuten sähkövoimatekniikan DI tai sähköinsinööri on perusvaatimus. Lisäksi odotamme, että sinulla on kokemusta verkon rakentamisesta ja ylläpidosta.
Olet kehitysorientoitunut, johdat asiantuntijoita modernein ottein ja verkostoidut mielelläsi rakentaen luottamusta myös kumppanuuksiemme kanssa.

Tarjoamme:
TLS Verkossa pääset monipuoliseen roolin tekemään ja johtamaan. Saat tukea ja innokkaan yhteisön yhdessä Lapin johtavista yhtiöistä. Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi mukaan. Tiiviissä yhteisössämme ja johtoryhmätyöskentelyn kautta pääset vaikuttamaan myös yhtiön liiketoimintaan laajemmin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sisältäen henkilöstörahaston ja koulutusmahdollisuudet. Mahdollistamme myös etätyön ja parhaat mahdolliset työkalut toimen hoitamiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 19.3. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Kerromme mielellämme tehtävästä ja yhtiöstä lisää: Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio puh 040 7179796 sekä Tornionlaakson Sähkön toimitusjohtaja Timo Virikko puh 040 8445047